2011. március 7., hétfő

Tonhalas makaróni

A gyors hétköznapi vacsorák sorozat első darabja...



500 g makaróni (vagy amit hirtelen otthon találok)
2 doboz nem olajos tonhal
1 doboz paradicsomlé (összeturmixolt hámozott, egész paradicsomkonzerv)
1 tubus krémsajt
reszelt sajt
bazsalikom
3 gerezd fokhagyma




A tonhalat és az összezúzott fokhagymát kis olajjal megpirítom.




Hozzáadom a tubus krémsajtot, és keverem, míg elolvad.







Felöntöm az összeturmixolt paradicsommal, apróra vágott bazsalikommal, és összeforralom.






Hozzákeverem a roppanósra főzött tésztát.







Kivajazott jénaiba kanalazom, és bőven szórok rá reszelt sajtot.
Kb. 15 alatt összesül a tészta, rápirul a sajt.




2 megjegyzés:

  1. Nagyon finom lett, köszönjük! :)

    VálaszTörlés
  2. Örülök, mi is épp ezt vacsoráztuk tegnap :-))

    VálaszTörlés